Placari scari

Placari scari

Stil Compact Design ofera servicii de placare scari. Serviciile de placari scari presupun aplicarea de placi de lemn in cazul unor scari construite din beton.


Servicii de placare scari

Scara din beton capata un design mai rafinat

In acest fel scara din beton capata un design mai rafinat si mai elegant. Intreg design-ul interior se schimba odata ce scarile interioare din beton sunt placate cu placi de lemn.

Atunci cand vorbim despre placari scari ne referim la realizarea de trepte si contratrepte pentru scara din beton. Un aspect foarte important in cazul treptelor si contratreptelor se refera la dimensiunea acestora. Cele doua trebuie sa fie de dimensiuni egale, fiind permisa o marja de aproximativ 5 mm intre trepte. Placarea treptelor din beton se realizeaza doar in conditiile in care umiditatea acestora nu depaseste 2%. In caz contrar exista riscul ca umiditatea prea mare a treptelor din beton sa afecteze treptele din lemn. Consecintele aplicarii de trepte din lemn peste scari din beton cu o umiditate mai mare de 2% se vor observa in deformarea treptelor din lemn si in gruparea ulterioara a acestora.

Un alt aspect important atunci cand vorbim despre placari scari din beton cu trepte si contratrepte din lemn il reprezinta denivelarile la nivelul betonului. Daca betonul prezinta denivelari semnificative este obligatoriu ca acestea sa fie indreptate cu sapa. Abia ulterior se va trece la placarea scarilor cu trepte si contratrepte din lemn. Placarea betonului cu lemn se bazeaza pe aditiv bicomponent. Acest material garanteaza pentru lipirea eficienta a lemnului peste scarile de beton.


Treptele si contratreptele din lemn se aplica peste scarile din beton folosind spuma poliuretan. Ulterior treptele si contratreptele sunt fixate cu ajutorul unor suruburi pentru a garanta faptul ca treptele nu se vor deforma. Lemnul folosit pentru placarea scarilor de beton este de cea mai buna calitate. Datorita faptului ca este lemn tratat special acesta ofera o rezistenta timp indelungat si o durabilitate foarte ridicata.


Firma Stil Compact Design detine o vasta experienta in a oferi servicii de placari scari de beton. Pregatirea temeinica in acest domeniu, experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate, echipamentele folosite si seriozitatea cu care ne implicam in fiecare proiect garanteaza pentru succesul executiei si montajului atunci cand vine vorba despre placari scari de beton cu trepte si contratrepte din lemn.

Pentru ca fiecare locuinta este diferita si fiecare proiect are propriile cerinte tehnice, echipa Stil Compact Design face o evaluare la fata locului cu privire la scarile din beton. Ulterior vine cu un proiect pentru fiecare client in parte pe baza masuratorilor de la fata locului. Si ofera clientului cea mai eficienta varianta in privinta placarii scarii de beton cu trepte si contratrepte din lemn.

Daca intotdeauna ti-ai dorit sa amenajezi scarile interioare cu lemn, acum este momentul sa treci la treaba. Ia legatura cu specialistii nostri in domeniul placari scari din beton. Vei primi preturi avantajoase atat pentru treptele si contratreptele din lemn, cat si pentru serviciile pe care Stil Compact Design le ofera. De asemenea, pentru lemnul folosit in cazul treptelor si contratreptelor vei beneficia de o garantie de 36 de luni.