Despre Noi

Confortul casei


Fiecare dintre noi isi doreste sa se bucure de confortul casei, iar pentru acest lucru echipa noastra pune la dispozitia clientilor scari interioare din lemn de calitate superioara. De mai bine de 10 ani venim cu solutii pentru fiecare casa unde scarile din lemn reprezinta alegerea ideala atat din punct de vedere al utilitatii, cat si din punct de vedere estetic. In cei peste 10 ani de cand firma Stil Compact Design activeaza pe piata scarilor din lemn si a accesorilor pentru aceste scari am incheiat cu succes peste 200 de proiecte. Echipa noastra inseamna personal bine pregatit, tanar si dinamic, profesionist si cu dorinta de a oferi oricarui client produsul final la care acesta se asteapta.
Realizam scari din lemn lucrate din lemn masiv de calitate superioara. In consecinta fiecare scara din lemn pe care firma Stil Compact Design o realizeaza este de cea mai buna calitate si este foarte rezistenta in timp. Pentru realizarea oricarui model de scari din lemn folosim utilaje si echipamente moderne. Orice proiect respecta toate normele de calitate si toate standardele in vigoare privind siguranta.

Atunci cand alegi firma Stil Compact Design alegi profesionalismul si devotamentul in domeniul scarilor din lemn pentru interior. Astfel, echipa noastra nu declara un proiect finalizat pana in momentul in care clientul nu se declara pe deplin multumit de lucrare, atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere estetic. Subliniem faptul ca pentru orice lucrare pe care firma Stil Compact Design o presteaza beneficiezi de garantie de 36 de luni atat pentru manopera, cat si pentru elementele scarilor de interior realizate din lemn. De asemenea, atunci cand apelezi la serviciile firmei Stil Compact Design pentru scari interioare din lemn beneficiezi de servicii de transport si montaj, aceste servicii fiind sunt incluse in pretul scarilor.
Scarile interioare din lemn dau o nota foarte placuta oricarei case. Insa siguranta trebuie sa fie primul aspect atunci cand vorbim despre astfel de scari. Confortul este de asemenea un aspect de avut in vedere in constructia scarilor interioare din lemn. Pentru confort si siguranta orice scari interioare din lemn trebuie sa fie amplasate corect in spatiul interior al casei. Constructia solida este o alta caracteristica a celor mai sigure scari de interior din lemn. Si pe langa aceste aspecte trebuie sa adaugam si importanta esteticii in privinta scarilor interioare din lemn. Cand vorbim despre partea estetica a scarilor conteaza foarte mult calitatea lemnului, dar si culoarea scarilor.

Indiferent de preferintele in domeniul scarilor interioare din lemn, firma Stil Compact Design iti sta la dispozitie.